3,60 |
6 |
db |
tojás A TÉSZTÁHOZ |
0,50 |
1,80 |
Válaszd szét a tojásokat és a fehérjéből, vízzel verjél habot. Csurgasd bele a cuk-rot és a vaníliás cukrot és verd még ke-ményebb habbá. Keverd bele a tojás sárgáját. Keverd bele a lisztbe a sütő-port, majd óvatosan keverd a tésztába. Töltsd a kivajazott sütőformába, és a-zonnal told a sütőbe, süsd aranybarná-ra. Tűpróbával nézheted meg, hogy meg-sült-e. Hagyd kihűlni, majd vágd két lap-pá. A hideg tejszínta habfixálóval és a vaníliás cukorralverd kemény habbá. Vízfürdő felett, óvatosan olvaszd meg a csokoládét és a felét keverd össze a habbal. Az alsó lapot itasd át a körtepá-linkával és rakd ki a gerezdekre vágott körtékkel. A maradék körtéket csíkokra vágva tedd félre. Kend rá a csokikrémet és fedd be a másik tésztalappal. Az e-gész tortát kend be a maradék tejszínes krémmel. A maradék körtével díszítsd ki a torta tetejét. A torta oldalát kend be a félretett, olvasztott csokival. |
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: