Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA GYÜMÖLCSFAGYLALT

dkg

DIA GYÜMÖLCSFAGYLALT

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
4,00 40 dkg 40 dkg gyümölcs 10,30 41,20 (Eper, szeder, meggy) Kedvenc gyümölcsünket a joghurttal összetu-mixoljuk, ízlés szerint édesítjük és citromlevet csepegtetünk hozzá. A tejszínt felverjük, majd óvatosan a gyümölcsös joghurthoz keverjük. Egy nagyobb dobozba öntjük és fagyasztóba tesszük. A fagyás elején félóránkéntóránként két-három alkalommal célszerű kivenni és villával, vagy habverővel átkeverni, így megelőzhető a kikristályosodás. 5-6 óra fagyasztás után fogyasztható a finom és egészséges fagylalt.
4,00 4 dl 4 dl joghurt 2,63 10,52
0,07 0,7 dkg Sweettab por* 85,00 5,95
0,20 0,2 dl kevés citromlé 3,20 0,64
3,00 3 dl 3 dl tejszín 3,00 9,00
11,27 össz 10 dkg 12,00 dkg elészítve:5,61 g Ch/10 dkg össz g Ch 67,31
3,76 dkg/adag * 6,5 tk Sweettab g/10 dkg

5,97

Konyhasziget – BEST 30 db 4 dkg-s gombóc g Ch/db

2,24

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!