Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA FAHÉJAS KUGLÓF

dkg

DIA FAHÉJAS KUGLÓF

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
1,20 2 db tojás 0,30 0,36 A vajat cukorral, vanílincukorral, tojásokkal, rummal, és a fahéjjal elkeverjük. Óvatosan hozzáadjuk sütőporral elkevert lisztet. A mazsolát  és a mandulát is hozzáadjuk,  a tésztát egy kivajazott formába öntjük. A sütés után hagyjuk a kuglófot hagyjuk kihűlni. A vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.
2,50 25 dkg vaj 0,50 1,25
0,25 2,5 dkg Sweettab por* 85,00 21,25
0,10 1 dkg vanílincukor 99,99 10,00
0,02 0,02 dl rum 0,00 0,00
0,14 1,4 dkg fahéj 0,00 0,00
0,30 3 dkg kakaópor 32,40 9,72 Sütési hőmérséklet:
2,50 25 dkg tönköly búzaliszt 67,80 169,50 Elektromos sütő: 160-180oC, előmelegít
0,24 2,4 dkg sütőpor 2,60 0,62 Légkeveréses sütő: 150oC, előmelegítve
1,00 10 dkg dia baracklekvár 27,00 27,00 Gáz sütő: 2. fokozat, előmelegítve
2,00 20 dkg mazsola 65,00 130,00 Sütési idő:
1,25 12,5 dkg mandula 6,80 8,50 kb. 85-95 perc, a forma nagyságától függ
11,50 össz 10 dkg össz g Ch 378,20
115,00 dkg/db * 22 tk Sweettab g/10 dkg

32,89

DrOetker nyomán – BEST 1 adag g Ch/db 378,20
Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!