Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA DUPLA SÁRGABARACKOS KUGLÓF

dkg

DIA DUPLA SÁRGABARACKOS KUGLÓF

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
2,50 25 dkg natúr krémsajt 3,75 9,38 A sütőt előmelegítjük 170°C-ra. Elek-tromos kézi keverővel habosra keverjük a krémsajtot, a margarint és az édesí-tőt. (Fontos, hogy a sajt és a vaj szobahő-mérsékletű legyen.) Hozzáadjuk a re-szelt citromhéjat és a sót. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, a masszát to-vább keverjük. Hozzákeverjük a levendu-lát, majd a lisztet. Hozzászórjuk a felkoc-kázott sárgabarackot. Kivajazunk és ki-lisztezünk egy kuglófformát, majd bele-öntjük a tészta kétharmadrészét. Erre rákanalazzuk a sárgabaracklekvárt, majd befedjük a maradék tésztával. 1,5 óráig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Langyosra hűtjük, kiborítjuk a formából, porcukorral megszórva tálaljuk.
2,50 25 dkg margarin 0,30 0,75
0,20 2 dkg Sweettab por* 85,00 17,00
0,40 4 dkg citrom reszelt héja 2,30 0,92
0,01 0,05 dkg 1 kávéskanál só 0,00 0,00
3,60 6 db tojás 0,30 1,80
0,03 0,28 dkg 2 tk levendula 0,00 0,00
3,65 36,5 dkg liszt – tönkölybúza telj. 63,90 233,24
1,00 10 dkg sárgabarack 10,20 10,20
1,00 10 dkg dia sárgabaracklekvár 27,00 27,00
14,88 össz 10 dkg 15,90 dkg kisütve:18,89 g Ch/10 dkg össz g Ch 300,28
9,30 dkg/adag * 19 tk Sweettab g/10 dkg

20,18

Sütési hőmérséklet:170oC, előmelegítve
Nők Lapja Konyha – BEST 16 adag g Ch/db

18,77

Sütési idő: kb. 90 perc
Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!