| 2,50 |
25 |
dkg |
natúr krémsajt |
3,75 |
9,38 |
A sütőt előmelegítjük 170°C-ra. Elek-tromos kézi keverővel habosra keverjük a krémsajtot, a margarint és az édesí-tőt. (Fontos, hogy a sajt és a vaj szobahő-mérsékletű legyen.) Hozzáadjuk a re-szelt citromhéjat és a sót. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, a masszát to-vább keverjük. Hozzákeverjük a levendu-lát, majd a lisztet. Hozzászórjuk a felkoc-kázott sárgabarackot. Kivajazunk és ki-lisztezünk egy kuglófformát, majd bele-öntjük a tészta kétharmadrészét. Erre rákanalazzuk a sárgabaracklekvárt, majd befedjük a maradék tésztával. 1,5 óráig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Langyosra hűtjük, kiborítjuk a formából, porcukorral megszórva tálaljuk. |
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: