Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA ANGOL GYÜMÖLCSKENYÉR

dkg

DIA ANGOL GYÜMÖLCSKENYÉR

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
1,80 3 db tojás 0,30 0,54 A vajat a cukorral, vanilincukorral, tojásokkal, rummal, sóval, liszttel, a sütőporral és a tejjel jó alaposan elkeverjük. A tésztáva óvatosan belekeverjük a mazsolát és az apróra vágott szárított sárgabarackot. Kivajazott formába öntjük és kisütjük.
1,25 12,5 dkg vaj 0,50 0,63
0,10 1 dkg Sweettab por* 85,00 8,50
0,10 1 dkg 1 cs. vanílincukor 99,99 10,00
0,20 0,2 dl 2 ek rum 0,00 0,00
0,02 0,2 dkg 1 csipet só 0,00 0,00
0,24 2,4 dkg 2 cs. sütőpor 26,00 6,24 Sütési hőmérséklet:
2,50 25 dkg tönköly búzaliszt 67,80 169,50 Elektromos sütő: 180-190oC, előmelegít
1,25 12,5 dkg mazsola 65,00 81,25 Légkeveréses sütő: 160oC, előmelegítve
0,40 0,4 dl 4 tk. tej 5,30 2,12 Gáz sütő: 2-3. fokozat, előmelegítve
0,75 7,5 dkg szárított sárgabarack 47,50 35,63 Sütési idő: kb. 50-55 perc
8,61 össz 10 dkg össz g Ch 314,40
4,78 dkg/db * 9 tk Sweettab g/10 dkg

36,52

DrOetker nyomán – BEST 18 adag g Ch/db

17,47

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!