dkg |
DIA ANGOL GYÜMÖLCSKENYÉR |
g Ch/100g | g Ch | Elkészítése: | |||||
1,80 | 3 | db | tojás | 0,30 | 0,54 | A vajat a cukorral, vanilincukorral, tojásokkal, rummal, sóval, liszttel, a sütőporral és a tejjel jó alaposan elkeverjük. A tésztáva óvatosan belekeverjük a mazsolát és az apróra vágott szárított sárgabarackot. Kivajazott formába öntjük és kisütjük. | |||
1,25 | 12,5 | dkg | vaj | 0,50 | 0,63 | ||||
0,10 | 1 | dkg | Sweettab por* | 85,00 | 8,50 | ||||
0,10 | 1 | dkg | 1 cs. vanílincukor | 99,99 | 10,00 | ||||
0,20 | 0,2 | dl | 2 ek rum | 0,00 | 0,00 | ||||
0,02 | 0,2 | dkg | 1 csipet só | 0,00 | 0,00 | ||||
0,24 | 2,4 | dkg | 2 cs. sütőpor | 26,00 | 6,24 | Sütési hőmérséklet: | |||
2,50 | 25 | dkg | tönköly búzaliszt | 67,80 | 169,50 | Elektromos sütő: 180-190oC, előmelegít | |||
1,25 | 12,5 | dkg | mazsola | 65,00 | 81,25 | Légkeveréses sütő: 160oC, előmelegítve | |||
0,40 | 0,4 | dl | 4 tk. tej | 5,30 | 2,12 | Gáz sütő: 2-3. fokozat, előmelegítve | |||
0,75 | 7,5 | dkg | szárított sárgabarack | 47,50 | 35,63 | Sütési idő: | kb. 50-55 perc | ||
8,61 | össz 10 dkg | össz g Ch | 314,40 | ||||||
4,78 | dkg/db | * 9 tk Sweettab | g/10 dkg |
36,52 |
|||||
DrOetker nyomán – BEST | 18 | adag | g Ch/db |
17,47 |
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: