Citromos babapiskóta
Hozzávalók:
- 0,5 l tejföl
- 4 evőkanál cukor
- 1,5 citrom leve
- 2 citrom reszelt héja
- 2 csomag tejszínhabpótló por
- kb 2 csomag babapiskóta
- tej
Elkészítése:
0,5 l tejfölbe keverjünk 4 evőkanál cukrot, 1,5 citrom levét, 2 citrom reszelt héját. 2 csomag tejszínhabpótló port leírása alapján készítsük el, majd habverővel keverjük a tejfölhöz. Szögletes jénai aljára simítsunk egy adag krémet majd (kb 2 csomag) babapiskótával váltogatva rétegezzük. A tetejére krém kerüljön és a megmaradt 0,5 citrom vékonyra szeletelve, cukrozva díszítésnek.
Ha gyors fogyasztásra csináljuk (, mint mindig) akkor a babapiskótát tejben megforgatjuk, mielőtt lerakjuk. Ne idegenkedjünk a citromtól, ez így együtt nagyon finom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: