Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Citromos babapiskóta

Citromos babapiskóta

Hozzávalók:

  • 0,5 l tejföl
  • 4 evőkanál cukor
  • 1,5 citrom leve
  • 2 citrom reszelt héja
  • 2 csomag tejszínhabpótló por
  • kb 2 csomag babapiskóta
  • tej

Elkészítése:

0,5 l tejfölbe keverjünk 4 evőkanál cukrot, 1,5 citrom levét, 2 citrom reszelt héját. 2 csomag tejszínhabpótló port leírása alapján készítsük el, majd habverővel keverjük a tejfölhöz. Szögletes jénai aljára simítsunk egy adag krémet majd (kb 2 csomag) babapiskótával váltogatva rétegezzük. A tetejére krém kerüljön és a megmaradt 0,5 citrom vékonyra szeletelve, cukrozva díszítésnek.

Ha gyors fogyasztásra csináljuk (, mint mindig) akkor a babapiskótát tejben megforgatjuk, mielőtt lerakjuk. Ne idegenkedjünk a citromtól, ez így együtt nagyon finom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!