Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Banán-csemege

Banán-csemege

HOZZÁVALÓK:

  • 4 banán
  • 10 dkg főzőcsokoládé
  • őrölt dió

ELKÉSZÍTÉSE:

4 banánt meghámozunk, 2-2 darabba vágjuk, és középen – ahol elvágtuk – beleszúrunk egy-egy darabka hurka-pálcikát. Gőzön megolvasztunk 10 dkg főzőcsokoládét, a hurkapálcikáknál megfogva, megmártjuk benne a fél banánokat, majd megforgatjuk őrölt dióban. A hűtőszekrényben tartjuk tálalásig. (Ha vastagabb csokoládéréteget akarunk rávinni, több csokoládét olvasztunk.)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!