Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Almás-fahéjas finomság

Almás-fahéjas finomság

Hozzávalók:

  • 3 db alma,
  • 2 db egész tojás,
  • 10 dkg porcukor,
  • 15 dkg rétesliszt,
  • őrölt fahéj ízlés szerint,
  • 1/2 citrom leve,
  • 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítése:

Az almákat meghámozzuk, lereszeljük. A reszelt almához keverjük a tobbi hozzávalót. Serpenyőben kevés olajat melegítünk, és mint a tócsit kisütjük. A kisült finomságot vaníliás porcukorral vagy lekvárral tálaljuk.

Megjegyzés:

Kitűnő csemege gyerekeknek! Kertai Ágnes

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!