Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Albert sütemény

Albert sütemény

Hozzávalók:

  • 2 hosszú Győri Albert keksz, ha spórolsz a krémmel, akkor 3-ból is kijön

a krémhez:

  • 4 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál kakaó
  • 20 dkg kristálycukor
  • 3 dltej
  • 1 kocka Ráma
  • 1 dl feketekávé
  • mehet bele egy kis rum,

Elkészítése:

A lisztet, a kakaót és a cukrot összekeverem, a tejet hozzáadom, és lassú lángon melegítem. Ha felforrt hozzáadom a margarint, a kávét és a rumot, és sűrűre főzöm. Ha kihűlt összeragasztom vele a kekszeket, fóliába csavarom és hűtőbe teszem. Egy éjszakát állni hagyom, hogy megpuhuljon a krémtől a keksz, és ferdén szeletelve tálalom, mert akkor lesz csíkos.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!