Albert sütemény
Hozzávalók:
- 2 hosszú Győri Albert keksz, ha spórolsz a krémmel, akkor 3-ból is kijön
a krémhez:
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaó
- 20 dkg kristálycukor
- 3 dltej
- 1 kocka Ráma
- 1 dl feketekávé
- mehet bele egy kis rum,
Elkészítése:
A lisztet, a kakaót és a cukrot összekeverem, a tejet hozzáadom, és lassú lángon melegítem. Ha felforrt hozzáadom a margarint, a kávét és a rumot, és sűrűre főzöm. Ha kihűlt összeragasztom vele a kekszeket, fóliába csavarom és hűtőbe teszem. Egy éjszakát állni hagyom, hogy megpuhuljon a krémtől a keksz, és ferdén szeletelve tálalom, mert akkor lesz csíkos.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: