Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Albert rúd

Albert rúd

Hozzávalók:

  • 2 csomag pudingpor (tejszínes vagy vaníliás),
  • 15 dkg cukor
  • 3 ek kakaópor
  • 4 dl tej
  • 2 dl feketekávé
  • 18 dkg margarin
  • Albert keksz
  • kókuszreszelék

Elkészítése:

2 csomag pudingport (tejszínes vagy vaníliás), 15 dkg cukrot, 3 ek kakaóport, 4 dltejet, 2 dl feketekávét összekeverünk. 18 dkg rámát megolvasztunk, beleöntjük a keveréket, és krémmé főzzük. Ezt a krémet az Albert keksz közé kenjük, a maradékkal kívülről bevonjuk. Megszórhatjuk kókuszreszelékkel. Kb. 2 óra múlva ferdén szeletel(het)jük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!