Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Epres desszert

Epres desszert

HOZZÁVALÓK:

  • 60 dkg eper
  • 2 pohár (4 dl) tejföl
  • 1 citrom
  • 2-3 evőkanál méz

ELKÉSZÍTÉSE:

Megmosunk, lecsumázunk, majd jégbe hűtünk 60 dkg szép epret. Simára keverünk két pohár (4 dl) tejfölt egy citrom levével, reszelt héjával és 2-3 evőkanál mézzel, majd ezt is jégbe hűtjük. Külön tálban adjuk az asztalra az epret, külön a mártást, hogy ki-ki ízlésének megfelelő mennyiséggel öntözze majd meg vele a gyümölcsöt a tányérján.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!