Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládés golyók

Csokoládés golyók

Hozzávalók:

  • 20 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg szárított sárgabarack
  • 10 dkg kimagozott szárított szilva (füge)
  • 10 dkg cukrozott szárított alma v. körte
  • 12 dkg dió
  • csöpp likőr

Elkészítése:

A mixerben átforgatjuk a szárított gyümölcsöket. Hozzáadjuk a darált diót. Egy csöpp likőrrel ízesítjük. 30 db apró labdát formálunk belőle, amit az olvasztott csokoládéban megforgatunk. Sütőpapíron száradni hagyjuk. (Kira21)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!