Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládés eper szigetek

Csokoládés eper szigetek

Hozzávalók:

  • 4 tojásfehérje
  • 20 dkg kristálycukor
  • 4 evőkanál eper lekvár
  • 6 dkg olvasztott félédes csoki
  • 5 dl narancs likőrös mártás

Elkészítése:

A tojásfehérjét kemény habba verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. Keverjük bele az eper lekvárt és a csokoládét. Szaggassuk bele forrásban levő vízbe púpos evőkanalanként és főzzük 2-3 percig. Rakjuk tálra és locsoljuk meg narancs likőrös mártással.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!