Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládé bomba 3

Csokoládé bomba

Hozzávalók:

  • 1 dl zsíros      tejszín,
  • 1,5 dl porcukor,
  • 2 db tojás sárgája,
  • 1,5 evőkanál rum,
  • 27,5 dkg sötét csokoládé,
  • 2 evőkanál vaj
  • kicsi narancs aroma ha ízesíteni akarod vele.

Elkészítése:

A tejszint felmelegíted, az egész hozzávalót belekevered, hogy jól elolvadjon. Utána hűtőbe állítod, hogy jól lehűljön. Amikor dermedni kezd, spricc-zacskóba teszed és csillagos csővel kicsi formákba, kinyomod. Csokoládé reszelékkel lehet a tetejét díszíteni. Hűtőben vagy mélyhűtőben tartandó! (fröken)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!