Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kocsonyázott gyümölcsök vaníliaszósszal

Kocsonyázott gyümölcsök vaníliaszósszal

Hozzávalók:

  • 50 dkg vegyes gyümölcs,
  • 3 zselatin,
  • 2,5 dl alma lé,
  • 2 kiskanál cukor,
  • 4 ek. natúr joghurt,
  • 4 gombóc vaníliafagylalt

elkészítése:

A zselatint az alma lébe tesszük, így oldjuk fel. A gyümölcsöket pl. eper, szeder, banán, narancs, körte) karikákra vágjuk vagy felkockázzuk, és a felmelegített alma lébe tesszük őket, majd poharakba vagy fagylaltos kelyhekbe öntjük. A hűtőben állni hagyjuk, így megdermednek. A fagylaltot összekeverjük a joghurttal, megcukrozzuk, majd a kocsonyákat tányérra borítjuk, és köréjük öntjük a fagylaltos joghurtot

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!