Kocsonyázott gyümölcsök vaníliaszósszal
Hozzávalók:
- 50 dkg vegyes gyümölcs,
- 3 zselatin,
- 2,5 dl alma lé,
- 2 kiskanál cukor,
- 4 ek. natúr joghurt,
- 4 gombóc vaníliafagylalt
elkészítése:
A zselatint az alma lébe tesszük, így oldjuk fel. A gyümölcsöket pl. eper, szeder, banán, narancs, körte) karikákra vágjuk vagy felkockázzuk, és a felmelegített alma lébe tesszük őket, majd poharakba vagy fagylaltos kelyhekbe öntjük. A hűtőben állni hagyjuk, így megdermednek. A fagylaltot összekeverjük a joghurttal, megcukrozzuk, majd a kocsonyákat tányérra borítjuk, és köréjük öntjük a fagylaltos joghurtot
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: