Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Juharszirupos őszibarack

Juharszirupos őszibarack

(0.00 mg koleszterin)

Hozzávalók:

  • 3 nektarin
  • 6 érett, de kemény őszibarack
  • 4 evőkanál juharszirup
  • néhány szem dióbél

ELkészítés

3 nektarint és 6 érett, de kemény őszibarackot kimagozunk, a gyümölcsöt felszeleteljük, és összekeverjük. 4 desszertes tálkába elosztjuk, és mindegyiket meglocsoljuk 4 evőkanál juharsziruppal. Nagyobb élelmiszer áruházakban a fagylalt- vagy palacsintaöntetek között találjuk, megfizethető áron. Minden adagot megszórunk néhány szem dióbéllel. Tálalásig hűtőben tartjuk.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!