Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Jégcsokoládé kakaóval

Jégcsokoládé kakaóval

Hozzávalók: 100 db

  • 25 dkg kókuszzsír,
  • 2 db tojás,
  • 3 dl porcukor,
  • 1 dl kakaó,
  • 1 teáskanál vaníliás cukor,
  • 0.5 dl apróra vágott mazsola vagy narancshéj,
  • apró gyümölcsök

Elkészítése:

A kókuszzsír felolvasztod. A cukrot a tojással jól kikevered, hozzáteszed a kakaó port. Keverd bele a langyos kókuszzsírt apránként. Kevered erősen, és a végén belekevered az apró gyümölcsöt. Elosztod a formákban, és hűvösre teszed.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!