Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládés karácsonyfadísz

Csokoládés karácsonyfadísz

Hozzávalók:

  • 3      tojásfehérje,
  • 15      dkg cukor,
  • 1      csomag vaníliás cukor,
  • 3      dkg csokoládé,
  • 20      dkg darás liszt.

Elkészítése:

A keményre felvert tojáshabba belekeverjük az átszitált porcukrot, a vaníliás cukrot, a reszelt csokoládét, meg a lisztet. Mindezt könnyedén összekeverjük. A tésztát csővel ellátott nyomózsákba tesszük, és kikent tepsibe koszorúként vagy más figurákat nyomunk belőle. Meleg sütőben lassan sütjük.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!