Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Nagydobosi sült tök csemege

Nagydobosi sült tök csemege

Hozzávalók:

  • sült tök
  • kevés citromlé
  • vaníliás cukor
  • néhány kanál narancsszörp
  • cukrozott tejszínhab vagy vaníliás cukorral édesített tojáshab

Elkészítése:

Áttört sült tökhöz egy kevés citromlevet, vaníliás cukrot és néhány kanál narancsszörpöt keverünk. Tálra halmozzuk és cukrozott tejszínhabbal díszítve tálaljuk. Készíthetjük úgy is, hogy a sülttökpürét tűzálló tálra rakjuk, és vaníliás cukorral édesített tojáshabbal vonjuk be. (Minél több a hab, annál jobb.) Sütőben addig sütjük, amíg a hab sárgulni kezd és még melegen tálaljuk.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!