Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Mozart golyók 2

Mozart golyók

Hozzávalók:

  • 10 dkg mogyoró (kerek)
  • 10 dkg porcukor
  • 1 tojásfehérje
  • tortabevonó

Elkészítése:

A mogyorót serpenyőben sűrű keverés és rázogatás mellett megpörköljük. Ha már barnák konyharuhára szedjük és dörzsöléssel a héját eltávolítjuk. Ezután a mogyorókat ledaráljuk, hozzáadjuk a porcukrot és a tojásfehérjét. Addig gyúrogatjuk, míg teljesen össze nem áll. Aprócska gombócokat formázunk belőle és fogpiszkálóra szúrva, olvasztott tortabevonóban megmerítjük. Hűtőben tároljuk. Nagyon hamar elfogy!!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!