Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Mennyei csokoládé desszert

Mennyei csokoládé desszert

Hozzávalók:

  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor,
  • 5 dkg kakaó
  • 5 dkg mazsola,
  • 1 dl tej,
  • 30 dkg háztartási keksz,
  • rumaroma,
  • 4-5 szem apróra tört dió,
  • fél-egy üveg sárgabaracklekvár.

ElkészítésE:e

Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mazsolát, a diót, és a rumaromát, a lekvárt, majd belekeverjük az apró darabokra tört kekszet is. Hűlni hagyjuk, majd kis tálkákba adagoljuk és tejszínhabbal díszítve tálaljuk. Nagyon finom langyos és hideg édesség, de mivel elég tömény, kis adag is elég belőle, de az íze mennyei!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!