Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Töltött zsemle más módon

Töltött zsemle más módon

Hozzávalók:

  • 1 fej hagyma,
  • fél cs petrezselyem,
  • 4 zsemle,
  • 30 dkg apró gomba,
  • 4 ek olaj,
  • 3 tojás,
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítése:

A hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A zsemle tetejét levágjuk, belét kikaparjuk. A gombákat négyfelé vágjuk. Az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, lefedve kb. 5 percig pároljuk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a petrezselymet, sóval, borssal ízesítjük, a gombához keverjük, és 1-2 percig sütjük. A masszát a zsömlékbe töltjük, megszórjuk sajttal és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük, amíg a sajt ráolvad.

 

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!