Töltött zsemle más módon
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma,
- fél cs petrezselyem,
- 4 zsemle,
- 30 dkg apró gomba,
- 4 ek olaj,
- 3 tojás,
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A zsemle tetejét levágjuk, belét kikaparjuk. A gombákat négyfelé vágjuk. Az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, lefedve kb. 5 percig pároljuk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a petrezselymet, sóval, borssal ízesítjük, a gombához keverjük, és 1-2 percig sütjük. A masszát a zsömlékbe töltjük, megszórjuk sajttal és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: