Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Rakott panettone kávékrémmel

Rakott panettone kávékrémmel

Hozzávalók:

  • 30 dkg panettone
  • 20 dkg mascarpone sajt
  • 3 tojás
  • 7 dkg cukor
  • 2 kiskanál instant kávé
  • 2 dkg keserű kakaópor
  • 1 dltej
  • pici brandy

Elkészítése:

Elválasztani a tojásfehérjét a sárgáktól.  A fehérjéket jó keményre felverni. A sárgákat a cukorral és a kávéporral jó habosra verni egy másik edényben. Hozzáadni a tejszínes sajtot, végül óvatosan a felvert tojásfehérjét. 4 nagy üvegpohárban, vagy egy jenai tálban elosztani a panettone szeletek felet, meglocsolni a tejben elkevert brandyvel, krémmel rétegezni. Addig folytatni, amíg a hozzávalókból tart. Kakaóporral meghinteni a tetejét, és legálabb 2 óra hosszára hűtőszekrénybe tenni. (Kira)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!