Rakott panettone kávékrémmel
Hozzávalók:
- 30 dkg panettone
- 20 dkg mascarpone sajt
- 3 tojás
- 7 dkg cukor
- 2 kiskanál instant kávé
- 2 dkg keserű kakaópor
- 1 dltej
- pici brandy
Elkészítése:
Elválasztani a tojásfehérjét a sárgáktól. A fehérjéket jó keményre felverni. A sárgákat a cukorral és a kávéporral jó habosra verni egy másik edényben. Hozzáadni a tejszínes sajtot, végül óvatosan a felvert tojásfehérjét. 4 nagy üvegpohárban, vagy egy jenai tálban elosztani a panettone szeletek felet, meglocsolni a tejben elkevert brandyvel, krémmel rétegezni. Addig folytatni, amíg a hozzávalókból tart. Kakaóporral meghinteni a tetejét, és legálabb 2 óra hosszára hűtőszekrénybe tenni. (Kira)

Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: