Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Raffaelló

Raffaelló

Hozzávalók:

  • 1,5 dl víz,
  • 25 dkg cukor
  • 25 dkg margarin
  • 3 csomag sovány tejpor
  • 20 dkg kókuszreszelék
  • golyónként 1 szem mandula
  • kókusz reszelék

Elkészítése:

1,5 dl vízet, 25 dkg cukrot és 1 rámát összeforralnunk. Utána belekeverünk 3 csomag sovány tejport és 20 dkg kókuszreszeléket, majd az egészet hűtőbe tesszük, míg meg nem „fagy”. Ekkor lehet golyókat formázni belőle, amibe egyenként 1 szem mandulát is teszünk majd kókusz reszelékbe forgatjuk. (emmike helyesírását és stílusát javítva)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!