Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Őszibarackkehely

Őszibarackkehely

HOZZÁVALÓK:

  • 2 nagy őszibarack
  • 1 citrom leve
  • 2 vanília ízű Leó jégkrém
  • 4 kiskanálnyi rum vagy tojáslikőr
  • 8 dl tejszín
  • 20 dkg porcukor

ELKÉSZÍTÉSE:

Meghámozunk, kimagvalunk, nagyobb darabokra vágunk két nagy őszibarackot, és rácsavarjuk egy citrom levét. Négy talpas pohárba vagy mély üvegtányérba osztjuk, és mindegyikre egy fél, vanília ízű Leó jégkrémet halmozunk. Meglocsoljuk 1-1 kiskanálnyi rummal vagy tojáslikőrrel, és két dl tejszínből vert, öt dkg porcukorral ízesített habbal díszítsük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!