Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Őszibarack cobbler

Őszibarack cobbler

Hozzávalók:

  • sok őszibarack (olyan hat-nyolc biztosan)
  • 2 ek barnacukor
  • 15 dkg cukor
  • 15 dkg liszt
  • csipet fahéj
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • 10 dkg vaj

Elkészítése:

A barackot mossuk, vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, beleszórjuk a barackot, rászórjuk a barnacukrot. A többi hozzávalót morzsássá dolgozzuk össze (ha túl sokat vacakolunk vele, összeáll!), és ezt a morzsát rászórjuk a gyümölcsre. 180 fok fél óra. Melegen a legjobb, de azért nem kell összeégetni a nyelvet. Bernát Klári

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!