Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Krémsajtos szőlődesszert

Krémsajtos szőlődesszert

Hozzávalók:

  • 40 dkg szőlő,
  • 15 dkg tejszín krémsajt,
  • 5 dkg reszelt ömlesztett sajt,
  • 5 dkg darált dió,
  • 1/2 dl bor,
  • 1 evőkanál porcukor.

Előkészítése:

A szőlőt megmosom, lecsöpögtetem és leszemezem. A krémsajtot a borral, a dióval és a porcukorral simára keverem.

Elkészítése:

Salátás tálba szórom a szőlőszemeket, és leöntöm az ízesített krémsajttal, majd villával átforgatom. Végül rászórom a reszelt sajtot, és jól behűtöm. Piros szőlővel is nagyon jó.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!