Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Erdélyi vargabéles

Erdélyi vargabéles

Hozzávalók:

  •          1 kg joghurt
  •          8 db tojást felverni
  •          30 dkg cukorral
  •          vaníliás cukor
  •          1 citrom reszelt héja
  •          10 dkg szélesmetélt

Elkészítése:

A tojásokat felverjük a 2 féle cukorral, a citromhéjjal és belekeverjük a joghurtot. A szélesmetéltet kifőzzük sós vízben, leöblítjük és belekeverjük a szószba. Aki szereti a mazsolát, azt is tegyen bele. Jól kivajazott zománcos tepsibe beleönteni. Vigyázat, mert magasra feljön. A sütése 200oC-on kb. 40 perc.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!