Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Pischinger torta 1

Pischinger torta

Hozzávalók:

  • 1 csomag ostya
  • 16 dkg vaj
  • 13 dkg cukor
  • 2 dkg kakaó
  • 2 evőkanál cukor
  • 4 dkg vaj

Elkészítése:

A vajat hidegen alaposan kikeverjük a cukorral és a kakaóval, majd a masszával vékonyan megtöltjük az ostyatortalapok közét. Két deszka között, súllyal lenyomva, másnapig állni hagyjuk. Ezután tálra tesszük. A kakaót a cukorral és egy kevés vízzel sűrűre főzzük, és a tűzről levéve belekeverjük a vajat. Mire a meleg csokoládéöntetben a vaj elolvad, már kenhetjük is a torta tetejére. Csak félnapi szárítás után szeleteljük, megtüzesített késsel.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!