Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Ostya töltve-feltekerve

Ostya töltve-feltekerve

Hozzávalók:

  •          10 dkg vaj
  •          méz
  •          kakaó
  •          dió
  •          mazsola
  •          kis tej
  •          ostya

Elkészítése:

10 dkg vajat felolvasztunk, beleteszünk mézet, kakaót, diót, mazsolát és egy kis tejet felfőzünk. Meleg legyen, mikor az ostyára öntjük. Ezáltal az ostya megpuhul és feltekerjük az ostyát, a tetejét bekenjük a krémmel (annyit kihagytunk a krémből) és be a hűtőbe. Mikor jól megkeményedett, akkor szeletekre vághatjuk. Igen ízletes és különleges. Több ilyen hurkát érdemes készíteni és mélyhűteni is lehet.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!