Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Nugátos ostya

Nugátos ostya

Hozzávalók:

  •          5 tojás fehérje
  •          25 dkg porcukor
  •          2 citrom leve és héja
  •          Vanília
  •          ½ evőkanál méz
  •          25 dkg dió és mandula
  •          karlsbadi ostya

Elkészítése:

5 tojás fehérét 25 dkg porcukrot 2 citrom leve és héját, vaníliát, és fél kanál mézet üstbe téve összekeverjük. Az üstöt egy edénybe tesszük, melyben víz forr a tűzön és a keveréket habverővel addig verjük, míg sűrű lesz. Ezután belekeverünk 25 dkg szálkákra vágott diót és mandulát, a masszát Karlsbadi ostya közé tesszük. Ha kihűlt felszeleteljük

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!