Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Mogyorós waffel, goffri

Mogyorós waffel, goffri

Hozzávalók:

  • 20 dkg vaj vagy margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 zacskó vaníliás cukor
  • 3 tojás
  • 1 csipet só
  • 7,5 dkg liszt
  • 5 dkg étkezési keményítő
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 15 dkg frissen darált mogyoró

ELKÉSZÍTÉSE:

A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a  tojásokat, a sót és simára keverjük. A lisztet, a keményítőt és a sütőport összekeverjük és kis adagokban a vaj-tojás masszához adjuk. Utoljára keverjük bele a darált mogyorót, majd a goffri/waffel sütőben megsütjük.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!