Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Mogyorós waffel

Mogyorós waffel

HOZZÁVALÓK:

  • 20 dkg vaj vagy margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 3 tojás
  • 1 csipet só
  • 7,5 dkg liszt
  • 5 dkg étkezési keményítő
  • 1 tk sütőpor
  • 15 dkg frissen darált mogyoró (nem földi)

Elkészítése:

A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a sót és simára keverjük. A lisztet, a keményítőt és a sütőport összekeverjük és kis adagokban a vaj-tojásmasszához adjuk. Utoljára keverjük bele a darált mogyorót, majd a goffri/waffelsütőben megsütjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!