Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Málnás-csokis zucotto

Málnás-csokis zucotto

Hozzávalók:  8 személyre

  • 1 kész piskótalap
  • 2-2-2 cl maraschino, narancslikőr és rum
  • 10 dkg bevonó csokoládé
  • 30 dkg tejszín
  • 7,5 dkg málna vagy több
  • 2,5 dkg kandírozott gyümölcs
  • 5 dkg babapiskóta

Elkészítése:

Fóliát simítunk egy tálba, majd kibéleljük a piskóta kétharmad részével, végül meglocsoljuk az alkohollal. Felolvasztjuk a csokoládét. A tejszínt felverjük a cukorral, 2/3 részét elkeverjük a málnával és az aprított kandírozott gyümölccsel, majd rásimítjuk a piskótára. Az összemorzsolt babapiskótát elvegyítjük a maradék krémmel, az olvasztott csokoládéval, és a málnás krémre simítjuk. Befedjük a maradék piskótával, ráhajtjuk a fóliát, és 8 órán át fagyasztjuk. Lehúzzuk róla a fóliát, a tálra borítjuk, és málnával, mentával díszítjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!