Málnás-csokis zucotto
Hozzávalók: 8 személyre
- 1 kész piskótalap
- 2-2-2 cl maraschino, narancslikőr és rum
- 10 dkg bevonó csokoládé
- 30 dkg tejszín
- 7,5 dkg málna vagy több
- 2,5 dkg kandírozott gyümölcs
- 5 dkg babapiskóta
Elkészítése:
Fóliát simítunk egy tálba, majd kibéleljük a piskóta kétharmad részével, végül meglocsoljuk az alkohollal. Felolvasztjuk a csokoládét. A tejszínt felverjük a cukorral, 2/3 részét elkeverjük a málnával és az aprított kandírozott gyümölccsel, majd rásimítjuk a piskótára. Az összemorzsolt babapiskótát elvegyítjük a maradék krémmel, az olvasztott csokoládéval, és a málnás krémre simítjuk. Befedjük a maradék piskótával, ráhajtjuk a fóliát, és 8 órán át fagyasztjuk. Lehúzzuk róla a fóliát, a tálra borítjuk, és málnával, mentával díszítjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: