Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Karamellás ostyatorta

Karamellás ostyatorta

Hozzávalók:

  • 20 dkg kristálycukor
  • 20 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítése:

Arany-barnára pirítunk 20 deka kristálycukrot, és kiolajozott tányérra öntve hagyjuk megdermedni. Ha kihűlt, átdaráljuk, és két evőkanálnyit félreteszünk belőle. 20 deka margarint habosra keverünk 15 deka porcukorral, egy csomag vaníliás cukorral, és hozzáadva a megdarált karamellt, megtöltjük, és bevonjuk vele az ostyatortalapokat. Tetejét meghintjük a félretett őrölt karamellel, és legalább fél napig állni hagyjuk. Forró késsel szeleteljük.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!