Grillázsos ostya
Hozzávalók:
- 1 cs. ostyalap,
- 10 dkg kockacukor,
- 10 dkg darált dió
Töltelék:
- 10 dkg vaj,
- 10 dkg porcukor,
- 1 cs. vaníliás cukor,
- 2 egész tojás.
Tetejére:
- csokimáz
Elkészítése:
A kristálycukrot megpirítjuk, amikor teljesen felolvadt hozzáadjuk a darált diót, jól összekeverjük. Kiolajozott tányérra öntjük, ha kihűlt ledaráljuk. A töltelékhez valókat vízgőz felett kb. 5-10 percig keverjük míg összeáll. Hozzákeverjük a ledarált grillázst és még melegen az ostyalapokat megkenjük. Gyengéden lenyomkodjuk, másnap a tetejét csokimázzal bevonjuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: