Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Diós-mézes ostya

Diós-mézes ostya

Hozzávalók:

  • 10 dkg méz
  • 4 tojás fehérje
  • 30 dkg cukor
  • vágott dió
  • mazsola
  • ostyalapok

Elkészítése:

A mézet barnára pirítunk, a tojások fehérjét habbá verjük, leforrázzuk a mézzel. Gőzre tesszük a habot, és a cukrot gyengéden hozzákeverjük. Sűrűre főzzük, állandó, óvatos keveréssel. Vágott diót és mazsolát teszünk bele. Még melegen ostyalap közé kenjük. Forró vizes késsel tudjuk igazgatni, állni hagyjuk.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!