Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Túrókrém málnával

Túrókrém málnával

Isteni desszert jó sok tejszínhabbal, finom, piros, édes málnával

Nyáron célszerű néhány doboz jó minőségű, érett málnát elrejteni a fagyasztóba, hogy téli, hideg napokon, amikor már alig várjuk, hogy a napsugarak felmelegítsék a levegőt, felhasználjuk valamilyen desszertbe egy kis lélekmelegítőnek.

Hozzávalók 3-4 adagra:

  •          25 dkg túró
  •          1/2 ek tejföl
  •          1-2 ek barnacukor
  •          2 dl tejszín
  •          1 doboz málna

ELKÉSZÍTÉSE:

A túrót a barnacukorral és a tejföllel krémesre keverjük. A tejszínhabot felverjük.A túrót poharakba töltjük, málnát helyezünk rá, majd jöhet a tejszínhab. A tetejét málnával díszítjük. Azonnal fogyasztandó.

Bekerülési ktg.: kb. 800 huf / 4 adag                                    Elkészítési idő: 10 perc

a la carte kulinária

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!