Túrókrém málnával
Isteni desszert jó sok tejszínhabbal, finom, piros, édes málnával
Nyáron célszerű néhány doboz jó minőségű, érett málnát elrejteni a fagyasztóba, hogy téli, hideg napokon, amikor már alig várjuk, hogy a napsugarak felmelegítsék a levegőt, felhasználjuk valamilyen desszertbe egy kis lélekmelegítőnek.
Hozzávalók 3-4 adagra:
- 25 dkg túró
- 1/2 ek tejföl
- 1-2 ek barnacukor
- 2 dl tejszín
- 1 doboz málna
ELKÉSZÍTÉSE:
A túrót a barnacukorral és a tejföllel krémesre keverjük. A tejszínhabot felverjük.A túrót poharakba töltjük, málnát helyezünk rá, majd jöhet a tejszínhab. A tetejét málnával díszítjük. Azonnal fogyasztandó.
Bekerülési ktg.: kb. 800 huf / 4 adag Elkészítési idő: 10 perc
a la carte kulinária
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: