Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Trópusi turmixkrém

Trópusi turmixkrém

Hozzávalók:

  • 2 db friss narancs, meghámozva, gerezdekre szedve
  • 2 db érett banán, meghámozva
  • 30 dkg zöld vagy piros magtalan szőlő
  • 12 db jégkocka,
  • összetörve (megdarálva)
  • 2 teáskanál méz
  • 8 dkg zöld vagy piros magtalan szőlő a díszítéshez

ELkészítés

Tegyük az első három hozzávalót egy keverőgép vagy mixer edényébe, és addig keverjük, míg egynemű, lágy nem lesz. Adjuk hozzá az összetört jeget és a mézet, majd keverjük ismét szükség szerint. Töltsük egyenlően négy (kristály) pohárba, a tetejét kívánság szerint a további szőlőszemekkel díszíthetjük. (0.00 mg koleszterin)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!