Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Puncspuding (meleg édesség)

Puncspuding

meleg édesség

HOZZÁVALÓK:

  • 1 kis doboz babapiskóta
  • vaj
  • 3-4 evőkanál rum
  • 4 tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • ½ liter tej
  • puncsmártás

ELKÉSZÍTÉSE:

Összetörünk hüvelyknyi diarabokra egy kis doboz babapiskótát, és kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Megönözzük 3-4 evőkanál rummal. Simára keverünk négy tojássárgát 15 dkg porcukorral, egy evőkanál vaníliás cukorral ízesítjük, és egy fél liter tejjel felengedve, habverővel alaposan kikeverjük. A rumos piskótára öntjük, és a tálat a sütőben, vízfürdőbe téve, 25 percig sütjük. Forrón kínáljuk. Adhatunk hozzá puncsmártást is.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!