Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Narancsos vaníliahab mentával

Narancsos vaníliahab mentával

Hozzávalók:

  •          2 db narancs
  •          2 db (M méretű) tojás
  •          10 dkg kristálycukor
  •          4 dl natúr joghurt
  •          2 dkg vaníliás cukor
  •          1 flakon tejszínhab
  •          1-2 db mentalevél

a tálaláshoz

  •          Tokaji Szamorodni, édes, borkülönlegesség

Elkészítése:

A narancsokat megmossuk, lereszeljük, a héjukat, levüket pedig kifacsarjuk. A tojássárgáját a cukor felével, a fehérjét a másik felével habosra verjük. A joghurtot a felvert tojássárgájával simára keverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a narancslevet, végül a felvert tojásfehérjét. A vaníliahabot óvatosan kehelybe tesszük, tejszínhabbal, mentalevéllel és reszelt narancshéjjal díszítjük. Tokaji Szamorodni, édes, borkülönlegesség illik hozzá. lidl.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!