Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kávés praliné

Kávés praliné

Hozzávalók: 30 darabhoz:

  •          1, 5 dl tejszín
  •          20 dkg étcsokoládé tortabevonó
  •          1 teáskanál neszkávé
  •         3 evőkanál porcukor
  •          2 evőkanál kakaópor a szóráshoz
  •          kb. 30 db csokoládé kávészem

Elkészítése:

A tejszínt felforraljuk, beletördeljük a csokoládét, és felolvasztjuk benne. Hozzáadjuk a porkávét és porcukrot. A krémet a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. A krémet a kézi robotgép keverőspiráljával habosra verjük, és csillagcsőrös habzsákba töltjük. A krémet a kis pralinéformákba töltjük, megszórjuk kakaóporral, és egy szem csokoládékávéval díszítjük.

 

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!