Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Házi puding

Házi puding

Hozzávalók:

  • 2 tojássárgája
  • 2 ek liszt vagy keményítő
  • 1 vaníliarúd
  • 2 ek barna cukor (vagy méz, ebből kevesebb kell)
  • 4 dl tej
  • 3 ek mascarpone

Elkészítése:

A tojások sárgáját összekeverjük a keményítővel/liszttel, a tejet a felhasított vaníliarúddal felfőzöm. A meleg tejjel apránként hígítom a tojásos keveréket. Édesítem és sűrűsödésig főzöm. Ha kész, 10 percet hűtöm, majd hozzákeverem a mascarponét.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!