Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Diós-barackos praliné

Diós-barackos praliné

Hozzávalók:

  • 10 dkg marcipánmassza
  • 4 evőkanál cseresznyepálinka
  • 5 dkg átszitált porcukor
  • 15 dkg reszelt fehér csokoládé
  • felszeletelt, szárított sárgabarack
  • 1-1 fél dióval díszítve

Elkészítése:

Krémesre keverünk 10 dkg marcipánmasszát. Hozzádolgozunk 4 evőkanál cseresznyepálinkát, 5 dkg átszitált porcukrot és 15 dkg reszelt fehér csokoládét. A masszából kb. 30 db 2-3 cm átmérőjű golyót formálunk, és felszeletelt, szárított sárgabarack közé rakva, 1-1 fél dióval díszítve kínáljuk.

 

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!