Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Almapuding 1

Almapuding

Hozzávalók:

  • 7 dkg vaj
  • 25 dkg porcukor
  • 1 egész tojás
  • 20 dkg liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 1,5 dl tej
  • 1 cs mazsola
  • 2 db nagyobb szeletelt alma
  • fahéj

Elkészítése:

A vajat a tojással és a porcukorral jó elkeverjük. A lisztbe elkeverjük a sütőport, majd a tejjel váltakozva a vajas cukorhoz adagoljuk. Végül a mazsolát is hozzákeverjük. Kivajazott, lisztezett tűzálló tálba tesszük, majd az almával betakarjuk. Az almaszeleteket előtte fahéjas cukorba megforgatjuk. 30 percig sütjük, melegen tálaljuk.

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!