Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Pudingporos csokikrém

Csokikrém

Hozzávalók:

  • 2 db zacskó csokoládé pudingpor
  • 1 dl-el kevesebb tej
  • 1 db margarin
  • 25 dkg cukor
  • 2 zacskó vaníliás cukor

Elkészítése:

2 db zacskó csokoládé pudingporból főzzél pudingot úgy, hogy 1 dl-el kevesebb tejet használjál. Hűtsd ki, 1 db margarint keverjél habosra 25 dkg cukorral, és 2 zacskó vaníliás cukorral. Utána az egészet verd össze elektromos habverővel csomó mentesre. Isteni finom főzött krémet kapsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!