Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokikrém (német)

Csokikrém (német)

Ezt a krémet (tortában) a hétvégén ettem, valami csodás, bár egy kicsit talán drága, de megéri. Németországi recept.

Hozzávalók:

  • 1 liter tejszín,
  • 2,5 tábla étcsokoládé,
  • 5 cs habfixáló
  • 6 evőkanál kakaópor.

Elkészítése:

A csoki összetörni. Tejszínben felolvasztani, kakaóport hozzákeverni. Lehűteni, és utána habverővel felverni, közben lassan 5 csomag habfixálót hozzákeverni. (Nekem hiányzik belőle az édesítés. Ticci)

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!