Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Citromkrém

Citromkrém

HOZZÁVALÓK:

  • citrom ízű pudingpor
  • 1 citrom
  • 2 dl tejszín
  • 1 csapott evőkanál porcukor
  • 2 dl tejszínhab
  • csokoládé ízű tortadara vagy tört babapiskóta

ELKÉSZÍTÉSE:

Az előírásnak megfelelően elkészítjük a citrom ízű pudingport, de belecsavarjuk még egy citrom levét, belereszeljük a héját. Langyosra hűtjük, és óvatosan közékeverünk két dl habbá vert tejszínt. Tetejét egy csapott evőkanál porcukorral ízesített két dl tejszínhabbal díszítjük, és csokoládé ízű tortadarával vagy tört babapiskótával hintjük meg. Tálalásig jégbehűtjük üvegtálban vagy szétosztva talpas poharakban, illetve kis üvegtányérokban.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!