Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Naspolya-parfé

Naspolya-parfé

Hozzávalók:

  • 4 dl tejszín
  • 0,5 dl narancslikőr
  • 30 dkg naspolya
  • 20 dkg porcukor
  • 1 zacskó vaníliás cukor
  • csipetnyi só

Elkészítése:

A megmosott naspolyát megtisztítjuk, majd turmixgépben összezúzzuk. Ezután szitán átnyomjuk. A gyümölcsvelőt összekeverjük a narancslikőrrel és a cukorral, majd a vaníliás cukrot meg a sót is hozzáadjuk. A habbá vert tejszínbe óvatosan belekeverjük a gyümölcsös pépet, és fóliával bélelt formában megfagyasztjuk.

Előkészítési ideje: kb. 30 perc.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!