Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Marcipános szaloncukor

Marcipános szaloncukor

Hozzávalók 15 darabhoz:

  • 26 dkg marcipán
  • 25 darab aszalt barack
  • 20 dkg étcsokoládé

Elkészítése:

A marcipánt almareszelőn lereszeljük, az aszalt arackot apróra vágjuk. Összegyúrjuk a két alapanyagot, majd 1 cm átmérőjű kígyókat készítünk a masszából, és késsel 3-3,5 cm hosszú darabokat vágunk belőle. Az étcsokoládét darabokra törjük, gőz felett felolvasztjuk, villára vagy fogpiszkálóra szúrva ebbe mártjuk a darabokat. Sütőpapírral bélelt tányérra ültetjük őket, majd hűtőbe tesszük minimum 2 órára. Egyenként szép papírba csomagoljuk őket.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!